Serving the Quantitative Finance Community

MobPsycho

where is Omar?

October 27th, 2002, 4:20 pm

Beware the false prophet! For I have presented James' cipherings to The Temple Elders and, by the light of The Third Moon, they have extracted a secret electronic message intended only for the chosen ones:****************************************************************************..... o o o a 999 or om ro ra a ror or amoa ro o 666- mr o a, aor o Aoa .... mar ro-o, o-r m ao ro.: "ra": "ro" o o o m-oa oa ora r o ao o . Ma r am ar -o a a ra orm a amo o ror moor r o ar-rao, ao ra r rra o am ro "" m ar o' ( roaoa oo). o, o , a ao "" o orr ao 1510. A ra mo, o or, o o a a r o o a ma amo o oo o or omo o ao ra a o , a, a, a mr o m ar orr o rar. Moor a a mr ao oo mor ro o ara mra 666 a 999.* a, aar a mar o roma mra o o omo om a r r' o r a.A, o om aro o, a rr m o r or Arama, a ommar o am A o o ao ar. mam, a m o a Omar ma aara aa. Arrr! r a "11:11" o m a o aa! o orm-o a a ar omm ro a a om o o orror o r o m ra a or o aa o o mar a ar o m ra rar! r oo m ar or ! - am* ://-a..-a.a./~or/o/a_mra.m, a,://-a..-a.a./~or/o/Ara_mra.mor a o r mra or. o ar a o mar a "6" a "9" *ar* 13 r a o 14 r. mo r, ra, a oor ar-ar r-mor a oar ar a Ao a r or . - . -------------------------" oo ra o ar o mamaa a a o o ma m ro. ar ara a mamaa a ma a oa o ar r a o ma o o ." -- . A********************************************************************************Do any of you doubt that this is The Sign of The Beast Among Us, attempting to summon the dead? And should now see this man "Omar" magically reappear before us now in human form, are we to believe it is anything but The Will of The Devil that we be so deceived?All that appears flesh is not, things are not always as they seem. Who, truly, is this "Omar" that your heart seeks?MP

reza
Topic Author

where is Omar?

October 27th, 2002, 5:58 pm

guys, you are way way off ...it's none of thisit's the Nobel Prize I tell you !